CIDESCO 67. kongress Čikāgā

09/10/2019

Pasaules 67. CIDESCO kongresa tēma bija "The Architecture of Beauty" (Skaistuma arhitektūra). Kongresa darba grafiks bija ļoti saspringts -  semināri, praktiskās nodarbības, diskusijas un izglītojošas lekcijas, CIDESCO Ģenerālās Asamblejas sesija, gadskārtējā Starptautisko CIDESCO skolu un CIDESCO Eksaminētāju sanāksme. 

Pasaules CIDESCO kongresa ikgadējajā Ģenerālās Asamblejas sesijā tika iecelti trīs jauni valdes locekļi un izvirzīti jauni mērķi CIDESCO zīmola popularizēšanai pasaulē.

Par prezidenti tika ievēlēta Sandija Fūra (Sandy Fuhr Dienvidāfrika). Šo amatu viņa pārņema no Annas-Kari Gundas (Anna-Cari Gund Zviedrija), kura šo amatu ieņēma pēdējos septiņus gadus. Līdz šim Sandija Fūra valdē ieņēma pārdošanas un mārketinga direktora vietu.

Pārdošanas un mārketinga direktora amatā iecēla Lauru Grazioli (Laura Grazioli) no Itālijas, bet izpilddirektora amatā tika iecelts Žerārs Gordons (Gerard Gordon) no Šveices. Vicky Harper no Šveices, kura iepriekš bija izglītības padomes locekle, tika iecelta Izglītības kvalitātes nodrošināšanas direktora amatā. 

Organizatori bija parūpējušies arī par kultūras pasākumiem. Burvīgs bija brauciens ar kuģīti, lai iepazītu Čikāgas debesskrāpju arhitektūru. Savukārt svinīgās vakariņas notika Amerikas augstākajā debesskrāpī - Čikāgas Willis Tower.

CIDESCO 68. pasaules kongress notiks 2020. gadā Indonēzijā. Savukārt 2021. gadā CIDESCO kongresa organizēšanu uzņēmusies Katara.